Tiivisteet

Suunnittelemme ja valmistamme tiivisteet kohteen ja olosuhteiden mukaan juuri sinun tarpeisiisi. Tuotteillamme pystytään tiivistämään kohteita esimerkiksi lämpöä, pölyä, likaa ja kosteutta vastaan.

Ota yhteyttä

Kaikki protomallista tuotantosarjoihin

Tiivisteet suunnitellaan sen mukaan, mihin niitä on tarkoitus käyttää. Raaka-aine, kuten kumilaatu ja sen käsittelytapa valitaan sen mukaan, missä lämpötilassa tuotetta on tarkoitus käyttää, tuleeko se sisä- vai ulkotiloihin tai joutuuko se kestämään esimerkiksi mekaanista rasitusta tai kemikaaleja.

Materiaalivaihtoehdot:

Tutustu eri materiaaleihin 

Tiivisteet: tilaaminen ja valmistus

Kun olemme selvittäneet asiakkaan tarpeen, käyttöolosuhteet, lisävaatimukset (esim. paloluokitukset) sekä tiivisteen mallin ja mitat, valitsemme tarpeeseen parhaiten sopivan materiaalin ja valmistamme protomallin. Sen jälkeen etenemme tuotantosarjoihin ja toimitamme asiakkaallemme tilatun määrän valmista tuotetta.

Meiltä saat myös tiivistenauhat, jotka leikkaamme sopivan mittaisiksi. Pystymme toteuttamaan myös erilaiset taso- ja kumitiivisteet sekä yksilölliset tuotetiivisteet. Kysy lisää, pystymme mukautumaan lähes mihin tahansa tarpeeseen.

Pyydä tarjous

Sealmaker valmistajaksi

Miksi tiivisteet kannattaa teettää juuri Sealmakerilla? Tähän on monta syytä, mutta tässä keskeisimpiä:

  • Kustannustehokkuus
  • Nopeat toimitusajat
  • Nykyaikainen tuotantokoneisto
  • Uusi kalusto
  • Logistiset yhteydet
  • Varasto-ohjautuva tuotanto
  • Ammattitaitoinen henkilöstö

Meillä on vahva kumppanuusajatus, ja pyrimmekin olemaan asiakkaillemme lisäyksikkö, oma jalostustehdas, josta he voivat tilata tarpeeseensa sopivia tuotteita. Sen lisäksi haluamme olla myös vahvasti asiantuntijayritys, joka neuvoo, miten tuotteet kannattaa valmistaa ja mistä raaka-aineista. Toimimme aina asiakkaamme edun mukaisesti ja etsimme heille toimivimman ja edullisimman ratkaisun. Kysy lisää, pystymme varmasti tarjoamaan juuri oikeanlaiset tiivisteet ja muut ratkaisut. Suunnittelu ja valmistus juuri sinun tarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä