Tätning

Vi konstruerar och tillverkar tätningar efter plats och förutsättningar för dina specifika behov. Våra produkter kan till exempel täta föremål mot värme, damm, smuts och fukt.

Kontakt

Allt ifrån prototyper till produktionsserier

Tätningar planeras enligt användningsapplikation. Råvaran, såsom gummikvaliteten och dess bearbetning, väljs enligt den temperatur produkten ska användas i, om produkten är för inomhus- eller utomhusbruk, eller om den måste tåla exempelvis mekanisk stress eller kemikalier.

Materialutbud:

Bekanta dig med olika material

Tätningar: beställning och tillverkning

När vi har fastställt kundens behov, driftsförhållanden, ytterligare krav (t.ex. brandklassificeringar) samt tätningsmodell och dimensioner, väljer vi det material som är bäst lämpade för behoven och tillverkar en prototyp. Därefter går vi vidare till produktionsserien och levererar den av kunden beställda kvantiteten av färdiga produkter.

Vi erbjuder även tätningstejp, som vi skär till rätt längd. Därutöver kan vi implementera olika nivå- och gummitätningar samt enskilda produkttätningar. Fråga oss om mer information, vi kan anpassa oss till så gott som alla behov.

Be om en offert

Sealmaker som tillverkare

Varför borde tätningar tillverkas av Sealmaker? Det finns många skäl till detta, men här är de mest väsentliga:

  • Kostnadseffektiv
  • Snabba leveranstider
  • Moderna produktionsmaskiner
  • Ny utrustning
  • Logistiska förbindelser
  • Lagerstyrd produktion
  • Kompetent personal

Vi har ett starkt partnerskaps-mindset, och strävar efter att fungera som en förlängning för våra kunder, med en egen bearbetningsanläggning som de alltid kan beställa produkter i enlighet med behoven. Dessutom vill vi vara ett starkt expertföretag som ger råd kring hur man tillverkar produkter och med vilka ingredienser. Vi sätter alltid kunden föst och hittar den mest funktionella och prisvärda lösningen för dem. Fråga om mer information, vi kommer säkert ha möjlighet att erbjuda era precisa tätningar och andra lösningar. Design och tillverkning för dina specifika behov.

Kontakt