Stötdämpande emballage för transport

Vi tillverkar stötdämpande emballage avsett för förpackningsprodukter enligt dina behov. Vi tillverkar förpackningar för såväl industriell intern logistik som internationella transporter.

Kontakt

Förpackningsprodukter i rätt material är av största vikt för att produkterna ska kunna transporteras på ett säkert sätt. Syftet med förpackningen avgör vilket material som används och vilken förpackning som krävs. Vi tillhandahåller stötdämpande emballage och förpackningar anpassade till dina behov. Vi tillverkar även stilrena och representativa förpackningar för exempelvis läkemedelsindustrin.

Valda egenskaper för förpackningen:

  • Skydd
  • Säljbarhet
  • Möjlighet att transporteras
  • Råvaror och färger

Förpackningsmaterial

Cellplast är ett utmärkt stötdämpande emballage för flera olika skyddsapplikationer, och är ett av de vanligaste förpackningsmaterialen. Cellplast är en mjuk och formbar syntetisk plastprodukt som böjer sig för många behov. Den är även lättanvänd och gör att packningen går snabbt. Cellplast absorberar stötar samt isolerar fukt och smuts.

Vi tillverkar endast stötdämpande emballage som kunden efterfrågar. Beroende på dess avsedda användningsapplikation väljer vi rätt funktioner för förpackningen, exempelvis fin eller grov cellstruktur. Vi kan även lägga till hårdhet, mjukhet och andra egenskaper till förpackningsfyllningen efter behov. Vi tillverkar även och transportskydd av öppen plast, det vill säga skumplast.

Hållbart stötdämpande emballage från Sealmaker

Vi tillverkar stötdämpande emballage som uppfyller dina behov på ett kostnadseffektivt sätt och du kan vara trygg att de kommer hålla för tänkbar användning. Vi har snabba leveranstider! Vi kan tillverka stötdämpande emballage från en enda bit till tiotusentals bitar för exempelvis en serieproduktionsanläggning. Vi är en finsk industrioperatör vars huvudmarknad inte endast är Finland utan även Baltikum och en del av Centraleuropa.

Packning är inte alltid enkelt, därför är det viktigt att det planeras tillsammans med en professionell part. Vi är ett långsiktigt expertföretag med kunskap om vad som krävs för stötdämpande emballage. Vi tillhandahåller stöd i designprocessen, tillverkningen och erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Berätta om dina behov så hjälper vi dig med rätt förpackningsmaterial.

Kontakt