Pakkauspehmusteet kuljetuksiin

Valmistamme tuotteiden pakkaamiseen suunnitellut pakkauspehmusteet tarpeesi mukaan. Tuotamme pakkaukset teollisuuden sisälogistiikkaan sekä kansainvälisiin kuljetuksiin.

Ota yhteyttä

Tuotteiden pakkaaminen oikeaan materiaaliin on tärkeää, jotta tuotteiden kuljetus onnistuu turvallisesti. Pakkauksen käyttötarkoitus määrittelee sen, mihin materiaaliin ja miten se kannattaa pakata. Meiltä saat pakkauspehmusteet ja pakkaukset tarpeesi mukaan valmistettuina. Valmistamme myös edustavia pakkauksia esimerkiksi lääketeollisuuteen.

Pakkauksiin valittavat ominaisuudet:

  • Suojaavuus
  • Myyvyys
  • Kuljetettavuus
  • Raaka-aineet ja värit

Pakkausmateriaalit

Solumuovi on erinomainen pakkauspehmuste monenlaiseen suojaukseen, ja se onkin yksi yleisimmin käytetyistä pakkausmateriaaleista. Solumuovi on pehmeä ja muotoiltava synteettinen muovituote, joka taipuu moneen tarpeeseen. Se on myös helppokäyttöinen ja tekee pakkaamisesta nopeaa. Solumuovi vaimentaa iskuja sekä eristää kosteutta ja likaa.

Me valmistamme juuri sellaisen pakkauspehmusteen, mitä etsit. Valitsemme pakkaukseen sen käyttötarkoituksen mukaan oikeanlaiset ominaisuudet kuten hieno- tai karkeasolurakenteen. Voimme myös lisätä pakkaustäytteeseen esimerkiksi kovuutta, pehmeyttä ja muita ominaisuuksia tarpeen mukaan. Valmistamme pakkauksia ja kuljetussuojia myös avosoluisesta muovista eli vaahtomuovista.

Kestävä pakkauspehmuste Sealmakerilta

Valmistamme tarpeitasi vastaavat pakkauspehmusteet kustannustehokkaasti, ja voit luottaa siihen, että ne kestävät käyttötarkoituksessaan. Meillä on nopeat toimitusajat! Voimme valmistaa pehmusteita yksittäiskappaleesta kymmeniin tuhansiin kappaleisiin esimerkiksi sarjatuotantolaitokselle. Olemme suomalainen teollisuuden toimija, jonka päämarkkina-alueena ovat Suomen lisäksi Baltia ja osa Keski-Eurooppaa.

Pakkaaminen ei ole aina yksinkertaista, ja sen vuoksi on tärkeää, että se suunnitellaan ammattilaisen kanssa. Olemme pitkän linjan asiantuntijayritys, ja tiedämme, mitä pakkauspehmusteelta vaaditaan. Meiltä saat suunnittelutuen, valmistuksen ja varmasti laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Kerro meille tarpeestasi, niin autamme sinut oikeiden pakkausmateriaalien pariin.

Pyydä tarjous