Solukumi kustannus­tehokkaaseen tiivistykseen

Solukumi on kustannustehokas vaihtoehto, jolla saavutetaan hyvä kosteus-, lika- ja ilmatiiveys eri tiivistyskohteissa esimerkiksi teollisuudessa. Valmistamme elastiset solukumiratkaisut asiakkaamme tarpeen ja tilauksen mukaan.

Ota yhteyttä

Valmistus asiakkaan tarpeen mukaisesti

Me pystymme solukumia käyttäen valmistamaan juuri sellaisen tuotteen, jota tarvitset. Valitsemme asiakkaallemme aina toimivimmat ja edullisimmat materiaalit sekä toteutustavat. Voimme lisätä tuotteeseen käytön edellyttämiä lisäominaisuuksia, kuten liimapinnan. Kumista voidaan tehdä myös vaimentimia, mattoja, pakkauksia ja eristeitä.

Solukumin ominaisuudet:

  • hyvä lämmönkesto
  • erittäin tiivis
  • muokattavissa käyttökohteen mukaan
  • säänkesto
  • äänenvaimennus
  • värähtelyn- ja iskunvaimennus

Solukumin käyttö

Solukumia voidaan käyttää tiivisteissä, eristeissä ja pakkauksissa. Solustettu silikonikumi on hyvä materiaali kohteissa, joissa tarvitaan pitkäikäistä ratkaisua kestämään korkeitakin lämpötiloja. Lämpötila-alue tälle materiaalille on -70 – +200°C.

Puolisuljettu solurakenne HSC-solukumissamme on erityisen pehmeä materiaali, joka mahdollistaa hyvän tiiveyden laajalla toleranssialueella. Tämä materiaali soveltuu esimerkiksi alipainenostimiin.

Materiaalivalikoima: Kloropreeni, EPDM, nitriili ja silikoni
Lämpötila-alue: -70 – 200°C
Kuutiotiheys: 80 – 250 kg/m3
Palosuojaus: esim. FMVSS 302 & UL-94

Kysy lisää

Solukumi sopii tiivisteeksi sisälle ja ulos

Solukumi on synteettinen kumilaatu, jota voidaan jalostaa lisäämällä pintaan teippejä, kalvoja tai esimerkiksi toinen materiaali.

Solukumi sopii yleensä haastavampiin kohteisiin kuin solumuovi. Tyypillinen kohde on ulkona sijaitseva valaisin tai esimerkiksi sähkökotelon kansi tai laippatiiviste. Raaka-aine valitaan käyttökohteen mukaan. Kumilaatu voi olla esimerkiksi CR, SBR, NBR tai EPDM, joista EPDM sopii parhaiten ulkokäyttöön.

Kumppanuus Sealmakerin kanssa?

Me olemme kuunteleva ja neuvova kumppani, ja toimimme aina asiakkaamme edun mukaan. Sen vuoksi pystymme aina tarjoamaan kustannustehokkaita ja toimivia ratkaisuja. Solukumi tuotteet valmistetaan asiakkaan piirustusten pohjalta, joten toimitathan meille mahdollisimman tarkat tiedot käyttökohteesta ja -olosuhteista. Näin pystymme valitsemaan parhaiten toimivat raaka-aineet ja materiaalin työstötavat.

Meillä on nykyaikainen kalusto ja varasto-ohjautuva tuotanto, ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät logistiset yhteydet. Pystymme reagoimaan asiakkaidemme tilauksiin hyvinkin nopeasti ja toimittamaan ensimmäisen protomallin solukumista jopa vuorokauden sisällä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä