Äänieristys

Äänieristys on yksi keskeisistä vahvuuksistamme. Autamme oikeanlaisten eristemateriaalien valinnassa ja tilan eristyksen suunnittelussa, jotta saat haluamasi lopputuloksen.

Ota yhteyttä

Äänieristys tarpeidesi mukaan suunniteltuna

Kerro meille tarpeestasi, niin autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset äänieristeet ja niiden vaatimat lisäominaisuudet. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia materiaaleja, joista saadaan rakennettua laadukas äänieristys tilaan kuin tilaan. Valmistamamme tuotteet toimivat yleensä myös lämpö- ja kondenssieristeenä. Materiaaleihin voidaan myös lisätä suojapinta laminoimalla, jotta ne eristävät esimerkiksi öljyroiskeita.

Ominaisuudet:

  • Äänieristys
  • Lämpö- ja kondenssieristys
  • Melun- ja värähtelyn vaimennus
  • Lisäominaisuudet (esim. pinnoitteet)
  • Helposti verhoiltavissa tilan mukaan

Äänieristyslevy seinään tai kattoon

Äänieristys tehdään yleensä laiterakenteiden ja koneiden kattoon, seinään tai lattiaan - tai näihin kaikkiin. Runkoäänien vaimennuksessa käytetään yleensä raskaita materiaaleja, kun taas seinän ja katon eristäminen liittyvät ilmaäänenvaimennukseen, ja niissä käytetään useimmiten huokoisia absorboivia materiaaleja. Ilmaäänten eristäminen on helpompaa, mutta yleensä meluongelmat johtuvat myös runkoäänestä.

Meiltä saat äänieristyslevyt laiterakenteiden ja työkoneiden seinään, kattoon ja lattiaan tarpeesi mukaan. Materiaali ja eristeiden taajuusalue valitaan tilan mukaan. Levyihin voidaan myös liittää kangaspinta, jotta ne sulautuvat paremmin tilan vaatimuksiin.

Ota yhteyttä Sealmakerin ammattilaisiin

Me Sealmakerilla olemme asiakaslähtöisiä asiantuntijoita, ja haluamme tarjota aina yksilölliset ja tarpeeseen sopivat ratkaisut. Jos äänieristys mietityttää, ota yhteyttä ammattilaisiimme, autamme valitsemaan oikeat raaka-aineet ja eristeen mallin. Kun kerrot meille kohteestasi, osaamme suunnitella äänieristysratkaisun ja suositella juuri kyseiseen toteutukseen sopivat materiaalit.

Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja nopeasti ja joustavasti. Meillä on moderni koneisto ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka tuntee eristemateriaalit läpikotaisin. Saat meiltä äänieristeet kaikkiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi!

Pyydä tarjous