Factory Manager (Tekniseri Pori) Paula Lahtinen on nimitetty Tuotantojohtajaksi (Operations Director) Tekniserin Sealmaker Rauma yksikköön 1.9.2023 alkaen. Paula seuraa tehtävässään Lauri Salmelaa, joka siirtyy pois Sealmaker Finland Oy:n palveluksesta. Paula on koulutukseltaan paitsi Insinööri (YAMK, logistiikka), myös merikapteeni (AMK), ja toiminut laivoilla niin perämiehen kuin matruusin tehtävissä, sekä satamassa laivanselvitysosaston osastopäällikkönä.

Toimiessaan aiemmassa tehtävässään Tekniserin Porin Tehtaanjohtajana hän on ollut vahvasti mukana vetämässä operatiivisia toimintoja, kehittämässä Porin yksikön tuotannon prosesseja, tuotantolaitteiston modernisointia, ja ennenkaikkea luonut yksikköön vahvan tiimihengen toimiessaan yksikön esihenkilötehtävissä. Paulan seuraajana Tekniseri Porin yksikön Tuotantopäälliköksi nimitetään Kehityspäällikkö Marko Mikkola, joka aloittaa tehtävissään 1.9.2023 alkaen.

Toivotamme koko Tekniseri-tiimin puolesta Paulalle menestystä uusiin haasteisiin.