Sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 15.1.2021
Sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 15.1.2021

Tekniseri, suomalainen teollisuuden merkintätuotteiden ja sähkötekniikan eristeiden valmistaja, laajentaa tuotetarjontaansa ja ostaa pakkaus-, tiiviste- ja eristeratkaisujen valmistukseen erikoistuneen Sealmaker Finland Oy:n. Yrityskaupalla Tekniseri vahvistaa asiakaspalvelukykyään ja syventää osaamistaan eristeliiketoiminnassa. Yrityskauppa on saatettu päätökseen ja sopimus allekirjoitettu 15.1.2021

Sealmaker Finland Oy valmistaa muovi kumi ja kuitupohjaisia pakkaus eriste ja tiivisteratkaisuja mm rakennusteollisuuden laitevalmistajille, ajoneuvoteollisuuteen ja teollisuustuotevalmistajille. Yhtiöllä on tuotantolaitos Raumalla. Palveluhenkisenä ja asiakaslähtöisenä yhteistyökumppanina ja ketteränä organisaationa Sealmaker sopii erinomaisesti kumppaniksi Tekniserille, jossa arvostetaan ammatillista osaamista, toiminnan tehokkuutta ja asiakaspalvelukykyä. Kaupan myötä Tekniseri kykenee palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitaan entistä laajemmalla tuotetarjonnalla ja konekannalla.

Sealmaker toimii myös jatkossa omalla nimellään, osana Tekniseri Group organisaatiota. Koko Sealmakerin henkilökunta ja nykyiset omistajat jatkavat työtään yrityksessä Sealmakerin nykyisiä asiakkaita palvellaan nykyisin toiminnoin.

Seamaker:in tehtaalla Raumalla henkilöstön tiedotustilaisuuden yhteydessä. Tekniserin Toimitusjohtaja Jyri Järvinen, Sealmaker Toimitusjohtaja Lauri Salmela ja Sealmaker Myynti ja markkinointipäällikkö Rami Nieminen.
Seamaker:in tehtaalla Raumalla henkilöstön tiedotustilaisuuden yhteydessä. Tekniserin Toimitusjohtaja Jyri Järvinen, Sealmaker Toimitusjohtaja Lauri Salmela ja Sealmaker Myynti ja markkinointipäällikkö Rami Nieminen.

Tekniserin historia ulottuu vuoteen 1985 jolloin kansainvälisiä teollisuusyrityksiä kuten ABB, Ericsson ja Nokia palveleva painotalo rekisteröitiin tällä nimellä osakeyhtiöksi Suomessa. Siitä lähtien Tekniseri on palvellut teollisuussektorin asiakkaitaan merkintätuotteissa, tukien heitä suunnittelussa ja tuotannossa. Tekniserin strategian ytimessä on tehdä teollisuusyrityksille merkintä ja eristystuotteiden hallinta mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi. Palvelukonseptin tavoitteena on kehittää kumppanuus ja yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollisimman helpoksi, laajentaen yhteistyötä kattamaan kaikki asiakkaan merkintä ja eristetuotteiden hankinta ja hallinta yhdeltä toimittajalta

Tämän strategian myötä liiketoiminta onkin laajentunut kattamaan merkintätuotteiden lisäksi myös esimerkiksi eristeet ja kalvokytkimet. Jatkossa Tekniseri palvelee asiakkaitaan viiden yksikön kautta nykyiset Suomen tuotantoyksiköt Kempeleessä ja Porissa, sekä Sealmaker Raumalla ja tuotantoyksikkö Kiinassa, Suzhoussa, jonka lisäksi yhtiöllä on myyntikonttori Espoossa

Lisätietoja:

Jyri Järvinen, Toimitusjohtaja, Tekniseri 358 40 752 7767

Lauri Salmela, Toimitusjohtaja, Sealmaker 358 40 079 2120